Wednesday, January 13, 2010

Karnival SamsungCorby


Hari Selasa lepas aku dapat invitation dari Nuffnang ke karnival samsung kat Extreme Park, Sunway. Yehuuuu! Memang itu yang aku idam-idamkan. Peluang untuk memenangi sebuah mobile phone bernama Corby tajaan Samsung untuk kumpulan yang menang :)

Tapi masalahnya banyak pulak menda yang aku pikir bila dah dapat invitation tu...

1. Invitation untuk sorang. Tiba2 takut nak pergi boleh tak??
2. Games mesti yang extreme kan? Macam paintball, rock climbing... masalahnye tangan aku bukannye sihat sangat ni! nanti group member kata ape pulak aku tak try! kang kena disqualified satu group!
3. Pergi untuk 'have fun' tapi camne kalau sume org tu dah memang geng pastu ignore je aku sorang2? *serius narrow minded betul aku ni*

So, pada mana2 nuffnangers yg dpt invitation tu, sila la berkawan dgn aku. Aku risau takde kawan ni :P


3 comments:

EmI said...

Releks ler kwn leh dcari.have fun jer walaupon x reti main.hehe..

p/s: saya x pnh main paintball.haha..

Lea Lyanna said...

owh. ok2 :D

Nikel Khor said...

is cool man..

Nikel Khor