Friday, December 25, 2009

New Year Contest!!!

Bersempena tahun baru 2010, Aisle of Dreams dengan berbesar hati ingin mengadakan satu contest! *yeay!* Bila ada contest, mesti lah ada hadiah! *yeay lagi!* Tapi sebelum kita tengok ape hadiahnya, kat sini aku nyatakan apekah contest itu..

Anda diminta mereka sebuah banner atau header blog
Aisle of Dreams.


Syarat2 penyertaan:

1. Untuk warganegara Malaysia je. Orang Malaysia tapi stay kejap dekat Amerika pun diterima asalkan ada MyKad :P
2. Sila linkkan entri penyertaan anda dengan http://e-tintaemas.blogspot.com
3. Pada banner tu mesti nyatakan;
* Aisle of Dreams
* I laugh 'till I cry
4. Hasil kreativiti mestilah asli dan tidak menciplak mana-mana blog. Peserta dibenarkan menggunakan Adobe Photoshop untuk kerja-kerja pengeditan imej.
5. Peserta diminta meletakkan link entri penyertaan; beserta alamat email pada ruangan comment di bawah atau emailkan saje entri anda ke lea_lyanna@hotmail.com
6. Peserta yang bertuah memenangi contest ini akan dihubungi melalui email.
7. Penganjur berhak mengubah hadiah yang ditawarkan dalam nilai yang sama.
8. Tarikh tutup penyertaan: 10 Januari 2010 jam 11.59 malam :D


HADIAH!!!
Pemenang akan menerima;

Satu set jam tangan Image Quartz Collection!!
>>terima kasih kepada ::BlinkAhOlic::<<

Jadi sekarang anda sudah boleh roger rakan2 anda mengenai contest ini! Selamat mencuba!!



6 comments:

Sharinginfoz said...

masuk jangan tak masuk contest....

Olak said...

cambest jekk..nanti sy join..hua3

фарина захари said...

wah3, siap ade contest plak tu skang ni..maju! :P

Lea Lyanna said...

contest kecil-kecilan je ni :) jom join!

Liyanaa. said...

hadiah sgt gempakk. fewitt

morriss said...

waa..cantik hadiah tu..