Friday, December 25, 2009

GengBlogger: Suara Blogger Satu Malaysia


Walaupun contest aku yang ini macam tak mendapat sambutan, tapi aku tetap gembira join contest2 orang lain. HAHAHA. So kali ni aku join contest cipta tagline untuk gengblogger. Serius aku tak paham cara-cara nak join sebab aku baca sekali tak paham dan baca dua kali tiba-tiba ada rules updates lepastu baca tiga kali perut dah lapar. T___T

Konon tagline rekaan aku ni berunsur patriotik la. Kan aku lahir 31 Ogos. kekeke.





3 comments:

zack zukhairi said...

wah! anak merdeka. hehe

HAZWAN17 said...

senang tu nk ingt besday die...

Lea Lyanna said...

hahaha. thanks u all!!